Липсата на гърнета качва ли разхода и оказва влияние на правилното отчитане на сондатаТА ,колата е само с едно крайно гърне ?Благодаря ви!
Известие
Collapse
No announcement yet.
качва ли разхода?
Collapse
X
-
Единственото което знам е че - за да работи ламбдата ,преди него колектора и тръби - мръби ( мръби - разбирай гърнета катализатори) трябва да са херметически затворени.
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕдинственото което знам е че - за да работи ламбдата ,преди него колектора и тръби - мръби ( мръби - разбирай гърнета катализатори) трябва да са херметически затворени.
http://zamunda.net/details.php?id=140793
Извиняваям се за спамаALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
ясно но сондата е преди катализатора и всички гърнета (а аз нямам такива ) но звукът е уникален !!!следователно мисля че това че нямам гърнета не оказва влияние , но не съм сигурен , по този начин газовете излизат по бързо и сондата не може да отчита точно мисля ? !!!146 boxer -Малкото SUBARU :P
Comment
-
Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение...газовете излизат по бързо и сондата не може да отчита точно мисля ? !!!166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Колега слагаш газоускорител и си идеален аз съм така с едно гърне и този заместител на катализатора и средното гърнеколата я чуствам 3 пъти по мощна и разхода ми падна с около литър
а звука... побиват ме тръпки
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Ами май на него му казват генерация или нещо от сорта заместител е на катализатова мен количката сега как спортно ми ръмжи и как хубаво лети ммМмМммex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
Comment